Nyhetsarkiv

Januari

19 jan, 2021

VA

Samtal till kunder om spolning i fastighet

Sörmland Vatten gör arbeten på ledningsnätet till och från fastigheter. Varje fastighet har en förbindelsepunkt (nära tomtgränsen), och innanför förbindelsepunkten är fastighetsägaren ansvarig för ledningarna in i huset vilket innebär att Sörmland Vatten främst spolar ledningsnätet utanför tomtgränsen.

11 jan, 2021

Renhållning

Vi påminner om sophämtningens schema

Sophämtningen rullar på som vanligt men på grund av att år 2020 innehöll 53 veckor så byter jämna och ojämna veckonummer plats.

December

22 dec, 2020

Allmänt

Vi önskar en god jul och gott nytt år!

Året börjar lida mot sitt slut, ett väldigt annorlunda år minst sagt. På grund av de rådande restriktionerna så tar vi inte emot obokade besök på kontoret, och vi avråder att besöka våra återvinningscentraler om du absolut inte måste... Detta till trots så är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon. Se våra avvikande öppettider nedan.

November

30 nov, 2020

Renhållning

Myrorna pausar insamlingen av inredning

Myrorna måste på grund av rådande omständigheter pausa insamlingen av inredning etc. på återvinningscentralen Vik i Vingåker från och med nu.

19 nov, 2020

VA

Världstoalettdagen!

Den 19 november är det FN:s internationella världstoalettdag. I samband med det bedriver vi en kampanj mot att avloppen används som sopnedkast.

18 nov, 2020

VA

Svealands godaste kranvatten - finns i Flen

I dagens riksfinal i tävlingen Sveriges godaste kranvatten utsågs Flen till Svealands godaste kranvatten, det är vi otroligt stolta över säger Helen Sylvefjord, kommunikationschef på Sörmland Vatten.