Nyhetsarkiv

19 nov, 2020

VA

Världstoalettdagen!

Den 19 november är det FN:s internationella världstoalettdag. I samband med det bedriver vi en kampanj mot att avloppen används som sopnedkast.

18 nov, 2020

VA

Svealands godaste kranvatten - finns i Flen

I dagens riksfinal i tävlingen Sveriges godaste kranvatten utsågs Flen till Svealands godaste kranvatten, det är vi otroligt stolta över säger Helen Sylvefjord, kommunikationschef på Sörmland Vatten.

10 nov, 2020

Allmänt

Betalningsanstånd med anledning av covid -19

Corona ökar igen och slår hårt mot hela vårt samhälle. För att värna det lokala närings- och föreningslivet ser kommunledningen i respektive kommun att det nu krävs åtgärder. Detta för att undvika konkurser och uppsägningar men även för att allmänt underlätta för företagen. En individuell prövning sker i varje enskilt fall. Det är inte alla företag och föreningar som i nuläget har problem.

Oktober

29 okt, 2020

Renhållning

Nu genomför vi en plockanalys igen!

Vad slänger vi i våra soppåsar? Hur mycket gröna påsar finns det i kärlen och är det bara matavfall i de gröna påsarna? Dessa frågor kan vi få svar på under plockanalysen.

20 okt, 2020

Allmänt

Är du vår nya kollega?

Vi söker en medarbetare till kundservice i Katrineholm. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer att ges möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.