Nyhetsarkiv

Mars

31 mar, 2020

VA

Spolning av vattenledningsnätet i Katrineholm

Pollex AB kommer under april 2020 att utföra renspolning av vattenledningsnätet i södra delen av Katrineholm på uppdrag av Sörmland Vatten. Syftet med denna spolning är att förbättra vattenkvaliteten, och förebygga de problem med missfärgat vatten som i ökad utsträckning förekommit inom vissa områden.

26 mar, 2020

Allmänt

Ansökan om betalningsanstånd

Effekterna av coronautbrottet slår hårt mot hela vårt samhälle. För att värna det lokala närings- och föreningslivet ser kommunledningen i respektive kommun att det nu krävs åtgärder. Detta för att undvika konkurser och uppsägningar men även för att allmänt underlätta för företagen. En individuell prövning sker i varje enskilt fall. Det är inte alla företag och föreningar som i nuläget har problem.

9 mar, 2020

Renhållning

Latrinutskick inför säsongen 2020

Närmsta dagarna kommer alla kunder som har ett latrinabonnemang att få ett informationsbrev samt etiketter inför kommande latrinsäsong.

Februari

26 feb, 2020

Allmänt

Kerstinboda konferens

Behöver din verksamhet, förening eller organisation hyra en lokal för konferens eller sammanträde?

17 feb, 2020

Allmänt

Fond att söka pengar för ideella föreningar i Flen

Sörmland Vatten och Avfall AB har skapat en tillfällig fond där ideella föreningar kan ansöka om pengar för att utveckla sin förening eller skapa ett unikt tillfälle för sina medlemmar. Ni som förening har under 2020 möjligheten att ansöka om maximalt 3000 kr/tillfälle och förening för att göra något utöver det vanliga för föreningen.

13 feb, 2020

VA

Därför ska du spola rätt!

I toaletten ska endast det som passerat genom kroppen och toapapper spolas ner. Men varför är det så? Här förklarar vi varför det är så viktigt att du spolar rätt.