Öppet hus på Kerstinboda 21/9

Kom och träffa oss lördagen 21 september klockan 11.00-13.00.

Sörmland Vatten firar 10 år i år och bjuder därför in till öppet hus för barn och vuxna. Tillställningen äger rum på Kerstinboda konferens lördagen den 21 september klockan 11.00-13.00.

Du får ta del av vår verksamhet, bjuds in till premiärvisning av filmen Vattnets väg, får träffa våra maskotar Droppen och Kärlet och mycket mer. Vi bjuder på korv med bröd och festis.

Aktiviteter under dagen
Under vårt öppet hus kommer det finnas möjlighet att få en inblick i vår verksamhet och fråga vår personal om hur arbetet på Sörmland Vatten går till. Vi kommer bland annat att visa upp spolbil och filmbuss, nödvattentank och slambil. Vi kommer också att prata om våra renings- och vattenverk. Hur renas egentligen avloppsvatten? Kom och titta på slammets kretslopp. Eller vill du veta hur mycket textil som slängs i soporna? Kom och fråga oss!

Passa också på att prova gräva med en grävmaskin eller att krama våra härliga maskotar Droppen och Kärlet. Det kommer anordnas tipspromenad med chans att vinna ett fint pris och för barnen kommer det finnas möjlighet att prova vattenexperiment.

Tänk på att eventet är utomhus så välj kläder efter väder.

Hållpunkter (alla tider är cirkatider och kan komma att förändras):
11.00 Eventet öppnar
11.40 Lär dig hjärt- och lungräddning (max 10 platser, först till kvarn. Anmälan sker på plats.)
12.15 Premiärvisning av filmen Vattnets väg
12.30 Lär dig hjärt- och lungräddning (max 10 platser, först till kvarn. Anmälan sker på plats)
13.00 Avslut

Vägbeskrivning
Infart till Kerstinboda konferens sker från Högmossevägen 5C (infart bredvid Djulö billackering, gamla Bilprovningen). Följ skyltarna från vägen. 

Undrar du något?
Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 0150-800 100 eller via mail till kommunikation@sormlandvatten.se